Risotto de mazăre și tarhon

Risotto de mazăre și tarhon necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 2 porții cu 429 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. 75 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de unt, bulion de legume, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 59%. Scoici arse cu Risotto de mazăre dulce, lămâie și tarhon, Supă De Mazăre Verde Cu Tarhon Și Varză De Mazăre, și Supă de mazăre verde cu tarhon și varză de mazăre sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță, apoi adăugați ceapa și usturoiul. Gatiti 4-5 minute pana se inmoaie, apoi amestecati orezul.
Se toarnă într-o oală de stoc și se fierbe până când tot lichidul a fost absorbit, amestecând ocazional. Continuați să adăugați stocul în acest fel, până când s-a epuizat totul și orezul este fraged. Se amestecă mazărea și tarhonul, apoi se încălzește timp de 2 minute. Verificați condimentul, apoi amestecați parmezanul și serviți imediat.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Risotto poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Casan Emma Chianti Classico. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
![Casa Emma Chianti Classico]()
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.