Risotto de mazăre cu ochi negri cu slănină și verdeață sudică

Risotto de mazăre cu ochi negri cu slănină și verdeață sudică
Nevoie de o garnitură fără gluten? Risotto de mazăre cu ochi negri cu slănină și verdeață sudică ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 376 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,36 USD pe porție. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de parmezan, usturoi, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Risotto cu verdeață sudică și slănină, Sănătos și delicios: mazăre cu ochi negri în stil sudic cu slănină, și Salată caldă de mazăre cu ochi negri, verdeață de muștar ofilită și slănină.

Instrucțiuni

1
Puneți mazărea într-o oală și puneți suficientă apă rece pentru a acoperi fasolea. Înmuiați timp de o oră. Apoi aduceți la fierbere. Se reduce focul și se fierbe până se fierbe complet, aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Într-un cuptor olandez mare, încălziți uleiul de măsline și 1 lingură de unt, adăugați ceapă, țelină și ardei, când sunt translucide și abia încep să se caramelizeze, adăugați usturoi și sotati scurt, adăugați orez și sotati, amestecând frecvent pentru a acoperi sâmburii cu uleiul timp de 2 minute. Începeți încet să adăugați în bulionul de pui fierbinte câte 1 cană, amestecând constant la foc mediu-mic. Continuați această metodă până când stocul de pui rămas este de aproximativ 1 cană și verificați consistența orezului. Ar trebui să fie cremos, cu un pic de rezistență la cereale. Opriți focul, scurgeți bine mazărea și pliați încet în risotto, adăugând cele 2 linguri de unt rămas, parmezan și sare și piper, după gust. Dacă risotto este prea gros, amestecați ușor bulionul de pui rămas până la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Încălziți grăsimea de slănină rezervată într-o tigaie sotată, amestecați verdeața, permițându-le să se ofilească, când aproape ofilite, adăugați 4 linguri de oțet, când se ofilesc, adăugați slănină, coajă și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Așezați risotto pe farfuria(farfuriile) de servire și deasupra cu verdele sudic, îmbrăcați-vă cu lingura rezervată de oțet și uleiul de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
VerziiVerzii
5
Se ornează cu un strop de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi

Ingrediente

4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilOrez ArborioOrez Arborio227pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOmazăre uscată cu ochi negri, înmuiată și gătitămazăre uscată cu ochi negri, înmuiată și gătită22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyunt, pentru a terminaunt, pentru a termina32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie2tulpini de țelină, tăiate cubulețetulpini de țelină, tăiate cubulețe2Ceapa galbena medie, tocatastoc de pui, fierbintestoc de pui, fierbinte7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilverdeață, (aproximativ 1 buchet) curățată și feliată transversal în panglici de 3/4 inciverdeață, (aproximativ 1 buchet) curățată și feliată transversal în panglici de 3/4 inci1Oreos dublu umplutdressing lamaie piperdressing lamaie piper11 lingură de oregano uscatardei jalapeno proaspăt însămânțat și tăiat cubulețeardei jalapeno proaspăt însămânțat și tăiat cubulețe12creveți și cu veneSare Kosher și piper proaspăt crăpatSare Kosher și piper proaspăt crăpat1Oreos dublu umplutnonpareils argintiinonpareils argintii22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyulei de măsline extravirgin de bună calitate pentru ulei de măsline extravirgin de bună calitate pentru " pansament11 lingură de oregano uscatParmezanParmezan32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyparmezan proaspăt rasparmezan proaspăt ras42 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyoțet de vin roșu, plus încă 1 lingură pentru oțet de vin roșu, plus încă 1 lingură pentru "pansament12creveți și cu veneSare și piper proaspăt crăpatSare și piper proaspăt crăpat1Oreos dublu umplutsemințe și cuburi proaspete serrano chilesemințe și cuburi proaspete serrano chile7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilChard elvețian, (aproximativ 1 buchet) curățat și feliat transversal în panglici de 3/4 inciChard elvețian, (aproximativ 1 buchet) curățat și feliat transversal în panglici de 3/4 inci62 linguri butte topitslănină tăiată în centru, gătită și tăiată în bucăți de 1/2 inch, rezervați 2 linguri grăsime de slăninăslănină tăiată în centru, gătită și tăiată în bucăți de 1/2 inch, rezervați 2 linguri grăsime de slănină2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapă galbenă, tăiată cubulețeceapă galbenă, tăiată cubulețe

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Bully Hill Vineyards Dry Riesling. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Viile Bully Hill Dry Riesling
Viile Bully Hill Dry Riesling
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate11
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista