Risotto de macrou afumat

Risotto de macrou afumat
Risotto de macrou afumat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 479 calorii, 28G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Această rețetă de la BBC Good Food necesită unt, ceapă, ceapă de primăvară și spanac. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. 228 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 96%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ruladă De Macrou Afumat, Macrou Afumat, Linte Și Salată Verde, și Cupe de macrou și hrean afumat.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul într-o tigaie mare. Sfat în ceapă, apoi prăjiți ușor timp de 5 minute până se înmoaie. Se amestecă orezul și se amestecă până se acoperă cu unt, apoi se toarnă vinul și se lasă să se baloneze până când aproape toate au dispărut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se toarnă jumătate din stoc, se amestecă bine, apoi se lasă să se gătească ușor timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
3
Adăugați jumătate din stocul rămas, amestecați din nou și gătiți încă 5 minute. Continuați să adăugați stoc și să gătiți până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Îndepărtați pielea de pe macrou, îndepărtați orice carne maro închis, apoi fulgi. Se amestecă în orez cu ceapa de primăvară și spanacul, apoi se gătește doar până când spanacul s-a ofilit ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
MacrouMacrou
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Risotto poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Antinori Badian un Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Revista