Risotto de lămâie cu sparanghel
Risotto de lămâie cu sparanghel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $2.25 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 282 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână orez arborio, ceapă, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Risotto de sparanghel și lămâie, Risotto Cu Lămâie De Sparanghel, și Risotto de sparanghel și lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul la foc mic într-o cratiță mare (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent.
Adăugați orez și coajă; gatiti 2 minute, amestecand constant. Se amestecă vinul și se gătește 3 minute sau până când lichidul este aproape absorbit, amestecând constant.
Adăugați 3 1/2 căni bulion, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 20 de minute). Se amestecă sparanghelul.
Adăugați bulionul rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 10 minute).
Se ia de pe foc; se amestecă brânza și sucul.