Risotto de homar și creveți

Risotto de homar și creveți
Reteta homar și creveți Risotto este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță o mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 4 și costă 7,78 USD pe porție. Acest curs principal are 688 calorii, 16g de proteine, și 46G de grăsime per portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de trufe, cimbru, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până fasole de vanilie ai putea urma acest curs principal cu Mini Scones de vanilie cu glazură de fasole de vanilie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Cocktail de creveți și homar, Risotto Con l ' Aragosta (Risotto de homar), și Risotto De Șampanie Și Creveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie la foc mic. Se amestecă usturoiul și ceapa. Gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați orezul, amestecând pentru a acoperi cu ulei, aproximativ 2 minute. Când orezul a luat o culoare aurie palidă, se toarnă vinul alb, amestecând constant până când vinul este complet absorbit, apoi se adaugă o picătură de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați 1/2 cană bulion la orez și amestecați până când bulionul este absorbit. Continuați să adăugați bulionul 1/2 cană la un moment dat, amestecând continuu, până când lichidul este absorbit și orezul este al dente, 15 până la 17 minute. Se amestecă parmezanul și mascarpona. Terminați cu uleiul de trufe negre, sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ulei De TrufeUlei De Trufe
MascarponeMascarpone
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Într-o tigaie, adăugați 1/4 cană ulei de măsline infuzat cu vanilie, cei 2 căței de usturoi întregi și cimbru și încălziți timp de 1 până la 2 minute la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Așezați cozile de homar în tigaie cu fața în jos și căutați până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Răsturnați și lingurați puțin ulei infuzat pe cozile de homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
Ulei InfuzatUlei Infuzat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Introduceți tigaia în cuptor și gătiți timp de 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Odată fierte, scoateți cozile de homar din tigaie și așezați tigaia înapoi pe plită. La foc mic, adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline infuzat cu vanilie și roșii tăiate cubulețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Scoateți semințele din fasolea de vanilie și amestecați semințele în amestecul de roșii și ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
10
Luați creveții și scoateți cozile. Odată ce cozile sunt îndepărtate, adăugați-le în tigaie timp de 3 până la 4 minute, întorcându-se ocazional până la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Puneți risotto-ul pe farfurii și așezați cozile de homar pe risotto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
12
Așezați creveții pe risotto și lingurați amestecul de roșii deasupra risotto-ului. Odată placat, tăiați varul în jumătate și serviți cu o jumătate de var pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
13
Stropiți mai mult ulei de măsline infuzat cu vanilie pe și în jurul fiecărei farfurii și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Homarul funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Domaine Louis Moreau Chablis cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Domaine Louis Moreau Chablis
Domaine Louis Moreau Chablis
Chablis își atinge caracterul mineral extrem de distinctiv datorită climatului său rece din nord și a solului său foarte calcaros. Domaine Louis Moreau Chablis este fructat și viu, cu note florale și note de măr și pere. Aciditate strălucitoare, cu mineralitate și un palat echilibrat de rotunjime și finețe.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Revista