Risotto de homar și creveți

Risotto de homar și creveți
Reteta homar și creveți Risotto este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță o mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 4 și costă 7,78 USD pe porție. Acest curs principal are 688 calorii, 16g de proteine, și 46G de grăsime per portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de trufe, cimbru, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până fasole de vanilie ai putea urma acest curs principal cu Mini Scones de vanilie cu glazură de fasole de vanilie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Cocktail de creveți și homar, Risotto Con l ' Aragosta (Risotto de homar), și Risotto De Șampanie Și Creveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie la foc mic. Se amestecă usturoiul și ceapa. Gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați orezul, amestecând pentru a acoperi cu ulei, aproximativ 2 minute. Când orezul a luat o culoare aurie palidă, se toarnă vinul alb, amestecând constant până când vinul este complet absorbit, apoi se adaugă o picătură de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați 1/2 cană bulion la orez și amestecați până când bulionul este absorbit. Continuați să adăugați bulionul 1/2 cană la un moment dat, amestecând continuu, până când lichidul este absorbit și orezul este al dente, 15 până la 17 minute. Se amestecă parmezanul și mascarpona. Terminați cu uleiul de trufe negre, sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ulei De TrufeUlei De Trufe
MascarponeMascarpone
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Într-o tigaie, adăugați 1/4 cană ulei de măsline infuzat cu vanilie, cei 2 căței de usturoi întregi și cimbru și încălziți timp de 1 până la 2 minute la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Așezați cozile de homar în tigaie cu fața în jos și căutați până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Răsturnați și lingurați puțin ulei infuzat pe cozile de homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
Ulei InfuzatUlei Infuzat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Introduceți tigaia în cuptor și gătiți timp de 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Odată fierte, scoateți cozile de homar din tigaie și așezați tigaia înapoi pe plită. La foc mic, adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline infuzat cu vanilie și roșii tăiate cubulețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Scoateți semințele din fasolea de vanilie și amestecați semințele în amestecul de roșii și ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10
Luați creveții și scoateți cozile. Odată ce cozile sunt îndepărtate, adăugați-le în tigaie timp de 3 până la 4 minute, întorcându-se ocazional până la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Puneți risotto-ul pe farfurii și așezați cozile de homar pe risotto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
12
Așezați creveții pe risotto și lingurați amestecul de roșii deasupra risotto-ului. Odată placat, tăiați varul în jumătate și serviți cu o jumătate de var pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
13
Stropiți mai mult ulei de măsline infuzat cu vanilie pe și în jurul fiecărei farfurii și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Homarul funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Domaine Louis Moreau Chablis cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Domaine Louis Moreau Chablis
Domaine Louis Moreau Chablis
Chablis își atinge caracterul mineral extrem de distinctiv datorită climatului său rece din nord și a solului său foarte calcaros. Domaine Louis Moreau Chablis este fructat și viu, cu note florale și note de măr și pere. Aciditate strălucitoare, cu mineralitate și un palat echilibrat de rotunjime și finețe.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Revista