Risotto de fructe de mare cu bulion de praz și tulpini de sparanghel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Risotto de fructe de mare cu bulion de praz și tulpini de sparanghel. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 844 calorii. Pentru $10.14 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, ceapă, praz și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. Acesta funcționează bine ca un curs principal scumpe. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Risotto De Praz Cu Sparanghel, Cremă Albă Cremă Și Risotto De Praz Cu Verdeață De Praz Crocantă A, și Bulion De Fructe De Mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați șalotul și prazul și gătiți până la moale. Creșteți căldura la mare, adăugați vin și gătiți până la reducere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Adăugați stocul de scoici, frunza de dafin, pătrunjelul și boabele de piper și aduceți la foc mic, gătiți timp de 30 de minute. Loviți cu un blender de imersie și strecurați într-o tigaie curată. Aduceți la foc mic, adăugați smântână, gătiți timp de 1 minut, adăugați ierburi fine și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie, adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie. Se amestecă orezul arborio pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arborrio Rice
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați vin și gătiți până se reduce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Adăugați bulion 2 căni la un moment dat și gătiți până la al dente. Condimentează cu sare și piper după gust. Împachetați în ramekine mici și desfaceți-le pe un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Împărțiți fructele de mare și sparanghelul printre bolurile din jurul risotto-ului. Bulion polonic peste si garnisiti cu ierburi fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Dovlecel, Nedecojit și Tocat
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional