Risotto de dovlecei, rozmarin și brânză albastră

Risotto de dovlecei, rozmarin și brânză albastră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Risotto de dovlecei, rozmarin și brânză albastră. Această rețetă face 4 porții cu 820 calorii, 25g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $3.7 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, bulion de pui cu conținut scăzut de sare, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Risotto de dovlecei, rozmarin și brânză albastră, Risotto de dovleac cu nucșoară și rozmarin, și Risotto de dovleac și rozmarin la cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 7 cești de bulion pentru a fierbe într-o cratiță mare. Acoperiți și reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Topiți untul într-o oală mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se adauga ceapa si saut pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
4
Adăugați squash și 1 1/2 lingurițe rozmarin; saut 4 minute pentru a acoperi cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
UntUnt
Suc De FructeSuc De Fructe
5
Adăugați orez și amestecați 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
6
Adăugați vin și fierbeți până se evaporă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
7
Adăugați 7 căni de bulion fierbinte; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți la foc mic până când orezul este doar fraged și risotto este cremos și ușor supos, adăugând mai mult bulion cu 1/4 cană, după cum este necesar, pentru a menține consistența și amestecând ocazional, aproximativ 18 minute. Se amestecă spanacul, smântâna și parmezanul. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Sare și PiperSare și Piper
SpanacSpanac
BulionBulion
CremăCremă
OrezOrez
8
Transferați risotto într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Se presară cu brânză albastră și restul de 1/2 linguriță de rozmarin și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AlbastrăBrânză Albastră
RozmarinRozmarin

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Revista