Risotto de creveți și Rucola

Risotto de creveți și Rucola
Rețeta Risotto de creveți și Rucola este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $3.14 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 389 calorii, 26g de proteine, și 14g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână creveți, căței de usturoi, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Risotto De Creveți Cu Lămâie Și Rucola, Risotto De Creveți Cu Lămâie Și Rucola, și Creveți cu risotto pesto de rucola.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul de pui de casă la foc mic într-o cratiță mică (nu fierbeți). Păstrați cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Presărați creveții cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CrevețiCreveți
SareSare
4
Adăugați creveți în tigaie; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți tigaia de pe foc; pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Adăugați șalotă și usturoi în tigaie; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați orez; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Se amestecă vinul; gatiti 1 minut sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
VinVin
9
Adăugați 1 cană de stoc; gatiti 4 minute sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand continuu. Se amestecă stocul rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând frecvent până când fiecare porție de stoc este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 25 de minute în total). Se amestecă creveții; gatiti 1 minut sau pana se termina. Se amestecă brânza, untul, restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/8 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BrânzăBrânză
PiperPiper
CrevețiCreveți
StocStoc
SareSare
10
Se ia de pe foc; se amestecă rucola și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
BusuiocBusuioc

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista