Risotto De Creveți Cu Șampanie

Risotto De Creveți Cu Șampanie
Rețeta Risotto de creveți de șampanie ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 50 minute. O porție conține 336 calorii, 22g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,73 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Anul Nou eveniment. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, ceapă, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați A rămas peste vin sau șampanie? Nici O Problemă! Somn prăjit peste Risotto de șampanie cu sos de tigaie de șampanie, Risotto Cu Șampanie, și Risotto Cu Șampanie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cojiți creveții. Faceți o tăietură superficială pe lungime în spatele fiecărui creveți; spălați vena.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
2
În tigaie de 12 inci sau cuptor olandez de 4 litri, topiți untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa; gatiti, amestecand frecvent, pana se inmoaie. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
4
Adăugați creveți; gătiți descoperit aproximativ 8 minute, întorcându-vă o dată, până când creveții sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
5
Scoateți creveții din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați șampanie în ceapă în tigaie; gatiti pana se evapora lichidul. Se amestecă orezul. Gatiti neacoperit la foc mediu aproximativ 5 minute, amestecand frecvent, pana cand marginile boabelor de orez sunt translucide. În ceașcă de măsurare din sticlă cu 4 căni, amestecați bulionul de pui și sucul de scoică; se toarnă 1/2 cană amestec peste orez. Gatiti neacoperit, amestecand ocazional, pana cand lichidul este absorbit. Repetați cu amestecul de bulion rămas, 1/2 cană odată, până când orezul este fraged și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Suc De ScoiciSuc De Scoici
șampanieșampanie
CeapăCeapă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
TigaieTigaie
7
Cu aproximativ 5 minute înainte de a face risotto, amestecați creveții, rucola, brânza și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
BrânzăBrânză
PiperPiper
CrevețiCreveți
8
Presărați pătrunjel înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista