Risotto de ciuperci și usturoi prăjit

Risotto de ciuperci și usturoi prăjit
Risotto de ciuperci și usturoi prăjit necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție conține 392 calorii, 14g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $ 4.12 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți capete de usturoi, madeira, ciuperci porcini și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Funcționează bine ca un fel principal mediteranean. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 68%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Risotto De Ciuperci Cu Unt De Usturoi, Creveți de usturoi cu spanac și Risotto de ciuperci, și Risotto De Ciuperci Prăjite.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați partea superioară a fiecărui cap de usturoi; aruncați. Frecați partea tăiată a fiecărui cap de usturoi cu 1 linguriță de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Subţire-Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capetele de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați usturoiul în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
4
Coaceți la 425 timp de 1 oră sau până se înmoaie; se răcește 10 minute. Cuișoare Separate; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Combinați pulpa de usturoi și 2 linguri de Madeira într-un bol; mash cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MadeiraMadeira
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Aduceți la fierbere 1 1/2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
7
Adăugați porcini; lăsați să stea 30 de minute sau până se înmoaie.
8
Scurgeți printr-o strecurătoare peste un bol, rezervând lichid înmuiat; tocați porcini.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Combinați lichidul porcini și restul de 3 1/2 căni stoc; aduceți la foc mic într-o cratiță medie (nu fierbeți). Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
10
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
11
Adăugați restul de 2 linguri de ulei; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
12
Adăugați ceapa în tigaie; sotati 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Adăugați ciuperci cremini și shiitake; gătiți 5 minute sau până se rumenesc, amestecând ocazional. Se amestecă porcini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
14
Adăugați orez; sotati 1 minut, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
15
Adăugați restul de 1/2 cană de Madeira; gătiți 1 minut sau până când lichidul este absorbit. Se amestecă în 1 1/2 cani stoc; gatiti 4 minute sau până când lichidul este aproape absorbit, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MadeiraMadeira
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
16
Adăugați stocul rămas, 3/4 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de stoc este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 25 de minute în total). Rezervă 1/3 ceașcă stoc de la ultima adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
17
Scoateți tigaia de pe foc; amestecați amestecul de usturoi, stocul rămas, brânza, sarea, piperul și salvia tocată. Lingură în boluri puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
18
Garnisiți cu frunze de salvie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Caposaldo Chianti cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza și paste cu sosuri pe bază de roșii sau carne.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista