Risotto de ciuperci sălbatice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $ 4.49 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 622 calorii. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, unt, arpagic și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Risotto De Ciuperci Sălbatice, Risotto De Ciuperci Sălbatice, și Risotto De Ciuperci Sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înveliți Generos o tigaie mare cu ulei de măsline și adăugați căței de usturoi zdrobiți. Aduceți la foc mediu-mare. Când cuișoarele de usturoi au început să se rumenească și sunt foarte aromate, îndepărtați-le și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ciupercile proaspete asortate în tigaie și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Penne Cutie De 1 Kg
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Sotati ciupercile pana cand sunt moi si pliabile. Opriți căldura și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Folosind mâna, scoateți cu grijă ciupercile porcini din apa fierbinte. (În acest moment, apa ar fi trebuit să se răcească semnificativ. Dacă este încă prea cald pentru mână, folosiți o lingură cu fante.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Turnați 2/3 din apa de ciuperci într-un alt recipient și rezervați pentru utilizare în timp ce faceți risotto. Aruncați treimea inferioară. Conține mult nisip și murdărie din ciuperci. Pureați ciupercile rehidratate cu puțină apă de ciuperci rezervată pentru a face o pastă netedă de ciuperci. Acest lucru nu va arăta bine, dar cu siguranță va avea un gust bun! Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
6
Înveliți o cratiță mare din abundență cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați ceapa și condimentați generos cu sare. Aduceți oala la foc mediu-mare. Gatiti ceapa, amestecand frecvent pana cand sunt foarte moi si aromate, dar nu au culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi cu uleiul de măsline. Gatiti orezul timp de 2 pana la 3 minute pentru a praji, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
9
Adăugați vin pentru a acoperi suprafața orezului și amestecați frecvent până când s-a absorbit complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Adăugați apa de ciuperci rezervată și apoi adăugați bulion de pui până când lichidul a acoperit suprafața orezului. Se amestecă frecvent până când stocul s-a absorbit în orez. Repetați acest proces de încă 2 ori. Verificați condimentele, probabil că va trebui să adăugați sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
11
În timpul celei de-a treia adăugări de stoc, adăugați ciupercile sotate rezervate și 2 linguri de ciuperci porcini piure. Când stocul s-a absorbit în orez și orezul este gătit, dar încă "Al dente", scoateți vasul de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Adăugați untul și brânza și bateți până se combină bine. Aceasta va stabili consistența perfectă a orezului. Orezul ar trebui să curgă și să nu-și poată menține forma și să arate foarte cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
13
Se servește imediat garnisit cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)