Risotto de ciuperci de porumb este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,56 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 627 calorii. Dacă aveți urechi porumb, ciuperci shiitake, șobolani și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Risotto ai funghi (Risotto de ciuperci), Risotto De Ciuperci, și Risotto de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti slanina in cratita mare pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți cu o lingură pliată și scurgeți pe prosoape de hârtie. Între timp, tăiați porumbul din știuleți și lăsați-l deoparte. Fixați știuleții în jumătate și puneți-i într-o oală cu 7 căni de apă; aduceți la foc mic. Tăiați și tăiați ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Grăsime De Porc înapoi
3
Gătiti ciupercile în tigaie cu picăturile de slănină la foc mediu-mare până când sunt ușor crocante, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper și se transferă pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați untul și șalotele în tigaie, condimentați cu sare și piper și gătiți până la moale, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Frișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați orezul și gătiți, amestecând, 1 minut. Se amestecă vinul până se absoarbe, apoi se adaugă 1 linguriță de sare și boabele de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Porumb
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Sare, Pentru Marginile Paharului
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Se toarnă în 1/2 cană din bulionul de porumb fierbinte, amestecând până se absoarbe. Continuați să adăugați bulion în trepte de 1/2 cană, permițându-i să fie absorbit înainte de a adăuga mai mult, până când orezul este doar fraged, aproximativ 20 de minute. Se amestecă brânza, arpagicul și o parte din ciuperci și slănină. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
7
Se servește acoperit cu slănina și ciupercile rămase și mai multă brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casan Emma Chianti Classico cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.