Risotto De Bază Cu Microunde
Risotto de bază cu microunde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 333 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.43 pe portie. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, parmezan, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Risotto Cu Microunde, Risotto De Ciuperci Cu Microunde, și Cuptor cu microunde risotto primavera.
Instrucțiuni
Amestecați primele 4 ingrediente într-un bol de dimensiuni medii pentru microunde. Cuptor cu microunde la 3 minute. Se amestecă orezul și cuptorul cu microunde la 2 minute.
Se amestecă 2 3/4 căni de bulion și 1/4 cană de vin. Acoperiți bine cu folie de plastic. (Nu aerisiți). Cuptor cu microunde la 9 minute. Rotiți cu grijă vasul fără a descoperi (pentru a încorpora amestecul) și cuptorul cu microunde la 8 minute. Îndepărtați cu grijă și aruncați folia de plastic. Se amestecă brânza și 1/4 cană bulion de pui, amestecând 30 de secunde până la 1 minut sau până la crem.
Adăugați 1/4 cană bulion suplimentar, 1 lingură. la un moment dat, dacă este necesar, pentru consistența dorită. Condimentează cu sare și piper după gust și servește imediat.
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit orez risotto în stil italian, un cuptor cu microunde de 1.100 wați și un vas de sticlă de 2 1/2 litri. Am constatat că ambalajele din plastic cu auto-etanșare, cum ar fi GLAD Press ' n Seal, nu funcționează în aceste aplicații.
Risotto cu brânză și slănină: înlocuiți 1 cană brânză Cheddar proaspăt mărunțită pentru parmezan. Pregătiți Risotto de bază cu microunde conform indicațiilor, amestecând în 3 linguri. pimiento tăiat cubulețe, drenat, cu brânză.
Se presară cu 1/4 cană slănină gătită și sfărâmată și 2 cepe verzi feliate subțire chiar înainte de servire. Face 4 portii; Prep:10 min., Bucătar: 22 min.
Risotto verde cu mazăre și sparanghel: pregătiți Risotto de bază cu microunde conform indicațiilor. Între timp, snap off și aruncați capetele dure de 1/2 lb. sparanghel, și se taie în bucăți de 2 inch.
Se sotează sparanghelul într-o tigaie antiaderentă ușor unsă la foc mediu 3 până la 4 minute sau până când este crocantă; se amestecă 1/2 cană de mazăre verde dulce congelată, dezghețată. Se amestecă amestecul de sparanghel, 1 lingură. menta proaspata tocata, 1 lingurita. coaja de lămâie și 2 lingurițe. suc de lămâie în risotto pregătit.
Serviți imediat. Face 4 portii; Prep:15 min., Bucătar: 26 min.
Portobello-Risotto de spanac: pregătiți Risotto de bază cu microunde conform indicațiilor. Între timp, sote 1 (8-oz.) pachet felii de ciuperci portobello pentru copii în 1 lingură. ulei de măsline fierbinte într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare 6 minute sau până se înmoaie. Se amestecă 3 căni de spanac proaspăt împachetat ferm și se gătește 1 minut sau până se ofilesc. Amestecați amestecul de ciuperci în risotto pregătit.
Serviți imediat. Face 4 portii; Prep:10 min., Bucătar: 29 min.
Risotto parmezan-Squash: pregătiți Risotto de bază cu microunde conform indicațiilor, crescând parmezanul la 1/2 cană. Se amestecă 1 (12-oz.) pachet congelate suc de fructe fierte, decongelate și drenate, și 3 linguri. busuioc proaspăt tăiat subțire în risotto pregătit. Cuptor cu microunde la 1 minut.
Serviți imediat. Face 4 portii; Prep:10 min., Bucătar: 23 min.