Risotto cu spanac

Risotto cu spanac
Dacă doriți să adăugați mai multe Marea Mediterană rețete pentru repertoriul dvs., Risotto cu spanac ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1196 calorii, 111g de proteine, și 51G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă este mai degrabă sănătos de la o porție acoperă 9% din nevoile tale zilnice vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de ulei de măsline, orez carnaroli, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma frunzele de spanac, puteți urma acest fel principal cu Tartă cu ceapă și măsline ca desert. Costuri $6.44 pe portie, această rețetă este scumpă. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de www.seriouseats.com. utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Risotto Cu Spanac, Risotto Cu Spanac, și Risotto cu spanac.

Instrucțiuni

1
Clătiți și uscați spanacul. Feliați frunzele, câte o mână pe rând, în benzi late de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
2
Încălziți apa din oală aproape până la fierbere. Acoperiți și păstrați-l foarte fierbinte pe aragaz, lângă tigaia cu risotto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Puneți uleiul de măsline, ceapa și 1/2 linguriță de sare în cratiță, puneți-l la foc mediu și amestecați bine. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand ceapa se ofileste si incepe sa se coloreze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Se toarnă orezul dintr-o dată, se ridică focul și se amestecă continuu timp de aproximativ 2 minute, până când boabele de orez sunt prăjite (nu rumenite) și se face un clic în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se toarnă vinul și se amestecă în continuare, în jurul tigaiei, până se evaporă și orezul este uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se toarnă în 2 căni de apă fierbinte, suficient pentru a acoperi orezul. Gatiti un minut sau doua, amestecand, apoi ingramaditi spanacul maruntit deasupra orezului si amestecati constant pe masura ce spanacul se ofileste si orezul absoarbe treptat aproape toata umezeala, 5 minute sau mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
7
Când puteți vedea fundul cratiței în timp ce amestecați, turnați mai multă apă pentru a acoperi orezul și amestecați restul de 1/2 linguriță de sare. Gatiti, amestecand frecvent, pe masura ce risotto isi dezvolta suspensia cremoasa. Din nou, atunci când lichidul este aproape complet absorbit, polonic într-o altă ceașcă sau cam asa ceva de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
PolonicPolonic
8
După ce risotto a gătit timp de 15 până la 20 de minute și a încorporat 6 căni de apă, gustați; adăugați mai multă sare sau mai multă apă fierbinte după cum este necesar. Când ați terminat al dente și cremos, opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Aruncați bucățile de unt, amestecați energic, apoi bateți în 1/2 cană de brânză rasă și macinați Generos piperul negru deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
10
Serviți imediat în boluri calde pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate78
Revista