Risotto cu praz, ciuperci Shiitake și trufe ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $5.57 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 493 calorii, 9g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de orez arborio, ulei de trufe, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Risotto Cu Praz, Ciuperci Shiitake Și Trufe, Quinoa cu praz și ciuperci Shiitake, și Hummus cu Pastramă, praz și ciuperci Shiitake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți prazul și smântâna la fiert într-o cratiță medie grea. Reduceți focul la mediu și fierbeți până când prazul este fraged și smântâna este groasă, amestecând des, aproximativ 15 minute. Se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Reîncălziți înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cremă
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Aruncați toate ingredientele pe foaia de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Se presară sare și piper. Prăjiți până când ciupercile sunt fragede și maro deschis în jurul marginilor, amestecând ocazional, aproximativ 45 de minute. Faceți înainte: se poate face cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ciuperci
3
Lăsați să stea la temperatura camerei.
1
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și gătiți până începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Adăugați orez; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
4
Adăugați vin și amestecați până când aproape tot lichidul este absorbit, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
5
Adăugați 1 cană de bulion fierbinte. Se fierbe până când bulionul este aproape absorbit, amestecând des, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
6
Adăugați mai mult bulion, câte 1 cană, permițând absorbția fiecărei adăugări înainte de a adăuga în continuare și amestecând des, până când orezul este fraged și amestecul este cremos, cu aproximativ 20 de minute mai mult. Se amestecă amestecul de praz, amestecul de ciuperci, restul de 2 linguri de unt, brânză și trufe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Unt
Brânză
Bulion
Praz
Orez
7
Se transferă într-un castron mare, se presară pătrunjel și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Sfat De Piață
9
Uleiul de trufe albe este vândut la unele supermarketuri și la magazinele de produse alimentare de specialitate și piețele italiene. Trufele negre sunt disponibile la magazinele specialty foods și de la igourmet.com. un substitut Aromat pentru trufele ras este sosul Truffle Gatherers ($19), care poate fi comandat de la fungusamongus.com.
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.