Risotto cu mazăre și slănină
Risotto cu mazăre și slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 75 calorii. Această rețetă servește 50. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de vin, mazăre pentru copii, slănină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Risotto de Pean și slănină, Risotto cu mazăre și slănină, și Risotto cu șuncă și ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, gătiți slănina la foc moderat până când este crocantă, 6 minute.
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie; rezervați 1 lingură de grăsime de slănină.
Într-un robot de bucătărie, curățați jumătate din mazăre cu 1 cană de apă.
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul.
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat până se înmoaie, 5 minute.
Adăugați orezul și gătiți, amestecând, până când orezul este acoperit uniform cu uleiul.
Adăugați vinul și fierbeți până aproape evaporat, 3 minute.
Adăugați suficient stoc fierbinte pentru a acoperi doar orezul și gătiți la foc moderat, amestecând, până când stocul a fost absorbit.
Adăugați mai mult stoc pentru a acoperi orezul. Continuați să gătiți și să amestecați, adăugând mai mult stoc pe măsură ce este absorbit, până când orezul este al dente și suspendat într-un sos cremos, 25 de minute.
Adăugați piureul de mazăre, mazărea rămasă și slănina și gătiți, amestecând, până la cald.
Scoateți risotto-ul de pe foc și amestecați untul, grăsimea de slănină rezervată, brânza și sucul de lămâie. Condimentează cu sare și piper.
Garnisiți cu lăstarii de mazăre și serviți.