Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Risotto cu dovlecei de iarnă prăjiți. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 410 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Iarna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, ulei de măsline, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Încercați Risotto alla Zucca (Risotto de dovleac de iarnă), Risotto De Dovleac De Iarnă, și Risotto de dovleac de iarnă cu Radicchio pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați toate cuburile de dovlecei pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
3
Stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline și oțet și aruncați. Condimentează cu 1 lingură de cimbru, sare de mare și piper și prăjește 35 până la 40 de minute sau până când dovlecelul este fraged și rumenit, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Cuțit De Toaletă
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Scoateți din cuptor și puneți-l deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță de 3 litri la foc mediu-mare. Opriți căldura, acoperiți-o și păstrați-o caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Încălziți uleiul de măsline rămas și untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Se adaugă ceapa și se sotează, amestecând frecvent, 2 minute sau până se înmoaie și translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Se adaugă usturoiul și se sotează, amestecând constant, încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
9
Adăugați orez și gătiți, amestecând constant, 2 minute sau până când boabele sunt bine acoperite și exteriorul devine translucid. (Nu lăsați orezul să se rumenească.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
10
Adăugați vin alb și gătiți 30 de secunde sau până când cea mai mare parte se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
11
Adăugați 1 cană bulion de pui și amestecați constant până când se absoarbe în cea mai mare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
12
Adăugați bulion suplimentar în trepte de 1 cană, amestecând după fiecare adăugare până când cea mai mare parte a bulionului este absorbită. Nu mai adăugați bulion atunci când orezul pare să fie saturat. (Este posibil să nu aveți nevoie de toate cele 5 căni de bulion.) Gatiti, amestecand frecvent, 20-25 de minute sau pana cand orezul este fraged si cremos, dar nu moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
13
Se amestecă dovleceii fierți și orice sucuri colectate și se adaugă restul de 1 linguriță de cimbru. Reduceți căldura la minim și gătiți 2 minute sau până când squashul este bine încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
14
Adăugați puțin mai mult bulion de pui dacă risotto-ul devine prea uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
15
Se ia de pe foc și se amestecă 1/4 cană parmezan. Condimentați cu sare de mare și piper suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
16
Se presară cu parmezan rămas și se servește cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1
Lingura: o lingură obișnuită va funcționa, dar o lingură de risotto va obține rezultatele fragede pe care le căutați. Orezul trece prin gaura lingurii în loc să se piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
2
Orezul: odată ce orezul devine lucios și translucid, este complet acoperit cu ulei de măsline și unt și gata pentru lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Supa: păstrați-l fierbinte! Pentru o absorbție maximă și o textură cremoasă, asigurați-vă că bulionul de pui este încă fierbinte atunci când este adăugat la risotto.