Risotto cu cârnați și spanac
Risotto cu cârnați și spanac necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.7 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 457 calorii, 19g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Dacă aveți orez arborio, ulei de măsline, bulion de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Risotto cu cârnați și spanac, Risotto de cârnați cu spanac și roșii, și Risotto De Roșii Și Cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți bulion și 2 căni de apă la foc mic într-o cratiță medie. Întoarceți căldura la minim pentru a vă încălzi.
Uleiul de măsline cald într-o oală grea la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați cârnați și gătiți, amestecând des și rupându-se în bucăți mici, până când își pierde culoarea roz, aproximativ 5 minute.
Adăugați orez și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Adăugați vin și gătiți până se evaporă alcoolul, aproximativ 2 minute.
Adăugați aproximativ 2 căni amestec de bulion cald și fierbeți, amestecând frecvent, până când orezul absoarbe lichidul. Continuați să adăugați lichid, aproximativ 2 căni simultan, amestecând ocazional, până când orezul este cremos și moale, aproximativ 20 de minute (este posibil să nu utilizați tot lichidul).
Adăugați spanacul și amestecați până se ofilesc, aproximativ 2 minute.
Scoateți oala de pe foc, amestecați brânza și untul și condimentați cu sare.