Risotto alla Milanesa
Nevoie de un curs principal fără gluten? Risotto alla Milanesa ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,23 USD pe porție. O porție conține 677 calorii, 19g de proteine, și 23g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână măduvă de vită, ceapă, stoc puternic de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza firele de șofran ai putea urma acest curs principal cu Înghețată De Șofran ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Risotto alla crema di scampi (Risotto cu creveți pur-uri), Risotto alla Zucca (Risotto de dovleac de iarnă), și Risotto alla Marinara.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 6 litri, topiți 4 linguri de unt cu măduvă și ceapă și gătiți la foc mediu până când ceapa este moale, dar nu se rumeneste.
Adăugați tot orezul și, amestecând regulat, gătiți până la opac, aproximativ 2 până la 3 minute.
Adăugați un 6ounce polonic de stoc fierbinte, 1/2 cana de vin roșu și șofran și se aduce la fierbere. Amestecând constant, gătiți până când nivelul stocului scade sub nivelul orezului.
Adăugați o altă oală de 6 linguri și repetați procesul timp de 16 minute, până când orezul este "al dente", dar cremos și fraged.
Se ia de pe foc și se adaugă brânza și untul rămas. Condimentează după gust și servește imediat cu stufato.