Rillete de somon

Rillete de somon
Dacă aveți în jur 25 minute pentru a petrece în bucătărie, rillettes somon ar putea fi o mare fără gluten și primar rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 8 porții cu 243 calorii, 24g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un buget prietenos Hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână file de somon, frunze de dafin, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Rillettes de somon slab (aka răspândirea somonului), Rillete De Somon, și Rillete De Somon sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți somonul și ingredientele de braconaj într-o tigaie și acoperiți doar cu apă rece. Aduceți la fierbere ușoară, apoi întoarceți-vă și braconați timp de 4 minute. puneți deoparte, de pe foc, timp de 5 minute pentru a continua gătitul. ridicați somonul și rupeți-l în fulgi mari cu o furculiță. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Bateți brânza într-un procesor, apoi adăugați somonul pocat și pulsați până se omogenizează. dacă nu aveți un procesor, zdrobiți peștele cu o furculiță și amestecați în brânza înmuiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
Adăugați coaja de lămâie, sucul și condimentați după gust (dacă utilizați un procesor, faceți acest lucru cu o lingură, astfel încât amestecul să nu fie suprasolicitat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
4
Luați două linguri de desert, umede cu apă, apoi scoateți o lingură generoasă din amestecul de somon cu una. acum aduceți a doua lingură peste și sub amestec, transferând-o de la o lingură la alta, întorcând-o pe măsură ce mergeți. Faceți acest lucru de mai multe ori până când aveți o porție uniformă, în formă de ou. Repetați cu restul amestecului, punându-le pe o farfurie când ați terminat. Acoperiți ușor cu folie alimentară. Se răcește cel puțin 2 ore și până la 2 zile înainte. Între timp, amestecați muștarul și crme frache cu condimente pentru a face un pansament și faceți pâinea cu sifon, vezi link, dreapta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul GoyaSezonul Goya
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Pentru a servi, așezați o felie de somon afumat pe 8 farfurii și deasupra cu rilletele. Lingurați pansamentul pe lateral și deasupra cu tsp keta și o crenguță de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon AfumatSomon Afumat
RillettesRillettes
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
6
Se servește cu pâinea prăjită, pene de lămâie și frunze de salată îmbrăcate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Revista