Rigatoni de Marc Vetri cu pește-spadă, roșii și cartofi prăjiți cu vinete

Rigatoni-ul lui Marc Vetri cu pește-spadă, roșii și cartofi prăjiți de vinete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 708 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, cartofi prăjiți de vinete, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma cartofii prăjiți, puteți urma acest fel principal cu Super Food Cartofi Dulci Desert Cartofi Prajiti ca desert. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Cel mai faimos fel de mâncare de Paste al lui Marc Vetri: Rigatoni cu ficat de pui, Pizza Mortadella a lui Marc Vetri, și Gratinul de fenicul al lui Marc Vetri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Aruncați pastele, reveniți rapid la fierbere și gătiți până când pastele sunt fragede, dar ferme, 2 până la 7 minute, în funcție de cât timp au fost refrigerate (sau 8 până la 9 minute pentru lucrurile în cutie).
Scurgeți pastele, rezervând apa pentru paste.
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare saut la foc mediu.
Se adauga ceapa si usturoiul si saut pana se inmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Adăugați roșiile și gătiți timp de 5 minute. Condimentează ușor cu sare și piper.
Adăugați peștele și gătiți până la alb peste tot, dar încă translucid în Centru, 2 până la 3 minute.
Adăugați rigatoni scursi în tigaie.
Adăugați un strop sau două de apă pentru paste și gătiți, aruncând pentru a acoperi, timp de aproximativ 2 minute. Gustați și condimentați cu suc de lămâie, sare și piper, după cum este necesar.
Scoateți usturoiul și împărțiți-l între bolurile calde pentru paste. Rupeți busuiocul în bucăți grosiere cu mâna și împrăștiați peste paste. Se acoperă cu cartofii prăjiți cu vinete.
Cartofi prăjiți cu vinete: curățați și tăiați vinetele în bețișoare de aproximativ 1/2 inch grosime și 21/2 inci lungime.
Se toarnă 2 centimetri de ulei într-un cuptor olandez sau friteuză și se încălzește la 350 de grade F pe un termometru cu grăsimi adânci. Între timp, înmuiați bucățile de vinete în lapte, apoi dragați în făină. Lucrând în loturi pentru a menține temperatura de 350 km f, aruncați legumele în uleiul fierbinte și prăjiți până se rumenesc, 3 până la 4 minute pentru vinete.
Folosind un skimmer de sârmă, transferați legumele pe prosoape de hârtie pentru a le scurge, apoi condimentați cu sare și piper după gust.