Rigatoni cu vinete, ciuperci și brânză de capră

Rigatoni cu vinete, ciuperci și brânză de capră
Rigatoni cu vinete, ciuperci și brânză de capră este un vegetarian felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 537 calorii, 21g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de ciuperci, fulgi de piper, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Rigatoni Cu Brânză De Capră, Cârnați Și Brânză De Capră Rigatoni, și Rigatoni Cu Dovleac Prăjit Și Brânză De Capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
3
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
4
Se sotează ceapa și usturoiul până se moale și translucid, aproximativ 5 minute. Creșteți căldura la mediu ridicat. Se amestecă ciupercile și se gătește până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute. Se amestecă vinetele și se fierbe 5 minute. Se amestecă roșiile, bulionul de pui și măslinele. Condimentează cu cimbru, sare și fulgi de ardei roșu. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 30 de minute sau până când vinetele sunt fragede. Aruncați cu paste și brânză de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Felii Subțiri De Curcan Gătit, MărunțitFelii Subțiri De Curcan Gătit, Mărunțit
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Revista