Rigatoni cu creveți, Calamari și busuioc

Rigatoni cu creveți, Calamari și busuioc
Rigatoni cu creveți, Calamari și busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $5.97 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 937 calorii, 57G de proteine, și 40g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de paste rigatoni, calamari, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Calamari cu sos de lămâie-busuioc, Calamari Sote Cu Roșii, Busuioc, Stafide Și Nuci De Pin, și Rigatoni cu vinete și busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați jumătate de creveți într-un castron mediu. Feliejumătate de calamari transversal în lățimi de 1/3 inch și puneți-le într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați grosolan creveții rămași șicalamari; se pune în procesor. Folosind on/offturns, amestecați până când amestecul de creveți este fintocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
3
Transferați într-un alt castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este doar frageda,dar inca ferma de muscat, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Între timp, încălziți 5 linguri de ulei întigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Addleeks, usturoi, și ardei roșu zdrobit; saut cca. până când prazul este fraged, dar nu maro, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
UsturoiUsturoi
PrazPraz
7
Adăugați amestecul de creveți tocați; se amestecă până când creveții și calamarii sunt doaropac, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
CrevețiCreveți
8
Adăugați suc de scoicăși mazăre; se fierbe până se amestecă aromele,aproximativ 3 minute. Se amestecă în 3 linguriunt. Se condimentează cu sare și piper. Setsos deoparte; acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MazăreMazăre
9
Topiți restul de 1 lingură de unt cu 1 lingură de ulei în nonstickskillet mediu la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
10
Addreserved creveți întregi și saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
11
Adăugați inele de calamari la creveți; se presară cusare și piper și saut până la doar opac,cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
PiperPiper
CrevețiCreveți
12
Se ia de pe foc.
13
Scurgeți pastele; reveniți la aceeași oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
14
Adăugați creveți tăiați și sos calamari, 1/2 cană brânză și 1/2 cană busuioc și aruncați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
CrevețiCreveți
BusuiocBusuioc
SosSos
15
Împărțiți pastele în 4 boluri. Top eachserving cu amestec de creveți saut saut; se presara cu restul de 1/4 cana busuioc. Trecețibrânză suplimentară separat și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
CrevețiCreveți
BusuiocBusuioc
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Cu pastele, turnați un alb uscat cu o lovitură de aciditate, ca Benito
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
2
Ferrara 2009 Greco di Tufo (Italia, 25 USD).
Ingrediente de care veți avea nevoie
GrecoGreco
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Revista