Rigatoni cu cinci brânză
Five-Cheese Rigatoni necesită aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 372 de calorii , 18 g de proteine și 14 g de grăsimi . Pentru 75 de cenți per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. Un amestec de unt, brânză romano, brânză elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca fel principal la preț foarte rezonabil. Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 45% . Încercați Rigatoni la cuptor cu cârnați , Rigatoni la cuptor și Ziti sau Rigatoni la cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți rigatoni conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Preîncălziți cuptorul la 375°. Într-o cratiță mare, topește untul. Se amestecă făina, sarea și piperul până se omogenizează. Se amestecă treptat laptele; aduce la fierbere. Gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă elvețian, fontina, mozzarella, 1/4 cană parmezan și 1/4 cană brânză Romano până se topește.
Scurgeți rigatoni; se amestecă cu sosul de brânză.
Transferați pe un 13x9-in uns. vas de copt.
Se presară cu restul de brânzeturi parmezan și romano. Acoperiți și coaceți 20 de minute. Descoperi; Coaceți încă 5-10 minute sau până când devine clocotită.