Ricotta și piept de pui umplut cu spanac

Ricottan și piept de pui umplute cu spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 393 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.39 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de prosciutto, piper, brânză parmigiano-reggiano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Piept De Pui Umplut Cu Ricotta, Piept de pui umplut cu Ricotta și șuncă, și Ricotta, ciuperci și piept de pui umplut cu ierburi.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente într-un castron mic.
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porțiune din fiecare jumătate de piept de pui pentru a forma un buzunar. Umpleți aproximativ 1/4 cană amestec de spanac în fiecare buzunar. Înfășurați cu grijă fiecare sân, într-un singur strat, cu 2 felii prosciutto (jumătățile de piept de pui vor fi aproape complet acoperite cu prosciutto). Aranjați puiul pe un platou; înghețați 15 minute.
Preîncălziți cuptorul la 40
Încălziți o tigaie mare antiaderentă rezistentă la cuptor la foc mediu-mare; acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați puiul și gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Coaceți la 400 timp de 8 minute sau până când puiul este gata.
Notă: înfășurați felii de prosciutto în jurul puiului, astfel încât capetele prosciutto să se prindă sub partea inferioară a sânului. Ar trebui să fie suficient de umed pentru a adera la sân, dar dacă nu, asigurați-vă cu pietre de lemn.