Ricotta și budinci de fasole de vanilie

Ricotta și budinci de fasole de vanilie
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 246 calorii. Dacă $1.33 pe portie cade în bugetul dvs., Ricottan și budinci de fasole de vanilie ar putea fi un remarcabil fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 10. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, sirop de arțar, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 47 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați B & W budinci de fasole de vanilie cu căpșuni proaspete, Ricotta De Fasole De Vanilie Cu Nucă De Cocos Prăjită, și Tartă de dovlecei de Butternut cu Ricotta de fasole de vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru budinci: aranjați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți 10 căni de brioșă antiaderente și aliniați fundul fiecărei căni cu un disc de hârtie pergament. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
3
Într-un blender, combinați brânza ricotta, brânza mascarpone, ouăle, smântâna grea, siropul de arțar, zahărul și sarea. Folosind un cuțit de decojit, împărțiți fasolea de vanilie în jumătate și răzuiți semințele în blender. (Rezervați păstaia de vanilie însămânțată pentru sos.) Amestecați amestecul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Se toarnă aluatul în cupele de brioșă pregătite.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
5
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute până se umflă și se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți cupele de briose din cuptor într-un suport de sârmă și răciți timp de 30 de minute (budincile se vor dezumfla în timpul răcirii). Refrigerați budincile, în cupele de briose, timp de 2 ore. Folosind o spatulă subțire și flexibilă, îndepărtați cu grijă budincile din cupele de brioșă și aruncați hârtia pergament din partea inferioară a budincilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Pentru sos: într-o cratiță medie, combinați păstaia de vanilie rezervată, afine, apă, suc de portocale, coajă de portocală și 1/2 cană de zahăr la foc mediu. Aduceți amestecul la fierbere, amestecând ocazional. Reduceți căldura și fierbeți ușor până când amestecul s-a îngroșat și lichidul s-a redus la jumătate, aproximativ 30 până la 35 de minute. Se răcește timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Scoateți păstaia de vanilie și îndulciți-o cu zahăr suplimentar, după gust, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
9
Pentru a servi: aranjați budincile pe farfurii mici de desert și lingurați sosul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 47 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista