Ricottanul copt și spanacul Rigatoni ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 572 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ouă, brânză ricotta și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Rigatoni coapte cu Ricottan și verdeață Collard, Rigatoni la cuptor cu spanac, Provolone și curcan, și Patru Rigatoni coapte umplute cu brânză cu sos Alfredo de spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Gatiti rigatoni timp de 5 minute intr-o oala cu apa clocotita, sarata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgeți și aruncați cu 1 lingură de ulei de măsline. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu și adăugați șalotele și usturoiul. Transpirați șobolanii și usturoiul timp de câteva minute până când se înmoaie și, dar nu se colorează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați făina și amestecați până se formează o pastă netedă. Treceți treptat vinul și apoi laptele. Aduceți amestecul la foc mic, amestecând constant și gătiți până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Condimentează cu nucșoară, sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Se lasă să se răcească ușor.
4
Transferați bechamelul răcit într-un bol mare de amestecare și adăugați spanacul, ricotta și ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Se amestecă în rigatoni și se transferă într-un vas de copt uns 9 by13-inch. Se acoperă cu mozzarella rasă. Acoperiți ușor cu folie de aluminiu și coaceți timp de 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Îndepărtați folia și coaceți încă 20 de minute, sau până când brânza este ușor rumenită deasupra, centrul nu mai curge, iar părțile laterale sunt bulbucate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional