Ricotta Gnocchi
Reteta Ricotta Gnocchi ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 40 minute. Această rețetă face 4 porții cu 450 calorii, 24g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Mergeți la magazin și ridicați ouă, crenguță de rozmarin, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Ricotta Gnocchi, Ricotta Gnocchi, și Ricotta Gnocchi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună ricotta, ouăle, 1 cană de brânză, nucșoară și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper.
Adăugați făină, amestecând pentru a forma un aluat moale și umed.
Formați aluatul pe o suprafață bine făinată, cu mâinile ușor făinoase, în frânghii de 2 (1 inch grosime).
Tăiați transversal în bucăți de 1 inch cu un cuțit ușor făinat. Puneți 1 strat pe o foaie de copt tapetată cu pergament ușor făinată.
Gatiti gnocchi in 2 loturi intr-o oala de paste cu apa clocotita cu sare (3 linguri sare pentru 6 litri de apa), adaugand cateva la un moment dat in oala si amestecand ocazional, pana cand sunt fierte (taiati una in jumatate pentru a verifica), 3 pana la 4 minute pe lot. Ridicați cu o lingură cu fante și scurgeți-o în strecurătoare.
Între timp, gătiți untul cu rozmarin într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mic până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Aruncați gnocchi cu unt brun în tigaie și presărați cu 1/2 cană de brânză rămasă. Se condimentează cu sare.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.