Rețetă Salsa Verde Cruda
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați rețeta Salsa Verde Cruda. Această rețetă servește 6 și costă 35 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 26 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. 22 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de usturoi, sare, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salsa de Tomatilla [salsa Verde Cruda], Rețetă Salsa Verde, și Salsa Verde-Rețetă de conserve pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Williams Selyem Westside Road vecinii Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 140 de dolari pe sticlă.
![Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir]()
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!