Rețetă Proaspătă De Salată Asiatică De Tăiței

Rețetă Proaspătă De Salată Asiatică De Tăiței
Reteta proaspata de salata Asiatica de taitei ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 625 calorii, 25g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 460 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de sare de mare și piper, arahide prăjite, sos de pește și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma amestecul de condimente, puteți urma acest fel principal cu Pumpkin Pie Spice Cream Scones ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Încercați Salată Asiatică De Tăiței, Salată Asiatică De Tăiței, și Salată Asiatică De Tăiței pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
Prin simpla conservare a aromelor și aromelor care au fost livrate din struguri, LangeTwins Chenin Blanc este o expresie vibrantă a soiului. Crisp Granny Smith apple notes se îmbină cu un indiciu de pere tartă pentru a crea un vin luminos și răcoritor, ușor de savurat singur.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista