Rețetă De Somn Înnegrit Cajun

Rețetă De Somn Înnegrit Cajun
Rețeta de somn înnegrit Cajun este gata în aproximativ 5 minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. O porție conține 282 calorii, 19g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $2.44 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. 22 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, fileuri de somn, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Cajun Pecan Crusted Catfish Rețetă, Somn Înnegrit, și Somn Înnegrit.

Instrucțiuni

1
Amestecați condimentele și ierburile într-un vas puțin adânc. Clătiți filetele de somn sub apă rece, apoi uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De SomnFileuri De Somn
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2
Așezați fiecare filet în vasul de condimente și folosiți degetele pentru a acoperi bine cu amestecul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și grea (fonta funcționează cel mai bine) la foc mediu-mare. Deschide o fereastră, pentru că s-ar putea să fumezi puțin. Aceasta înseamnă că procesul de înnegrire funcționează. Prăjiți fileurile pe fiecare parte timp de 3-4 minute, apoi scoateți-le din tigaie și serviți imediat cu părțile sudice preferate și pene sau runde de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții8
Scor De Sănătate90
Revista