Rețetă De Snapper Roșu Copt Cu Sare

Rețetă De Snapper Roșu Copt Cu Sare
Rețeta de Snapper roșu copt cu sare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 290 calorii, 46G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $5.21 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți snapper, apă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Snapper roșu copt în sare cu sos Romesco, Rețetă De Cartofi La Cuptor Cu Sare De Mare, și Rețetă De Morcovi Și Sfeclă Coapte Cu Sare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Revista