Rețetă de salată de pește cu cuscus (omega 3 și cuscus)
Rețeta de salată de pește cu cuscus (omega 3 și cuscus) este o pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 962 calorii, 60g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.07 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 25 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați roșii, frunze de dafin, sare de mare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Rețetă De Salată De Cuscus Spaniol, Rețetă De Pui Condimentat Cu Salată De Cuscus, și Salată de cuscus cu foc de tabără cu ardei gras și Rețetă de mentă pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.