Rețeta de orez roșu și Quinoa Ottolenghi este o fără gluten și vegan felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,89 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 920 calorii. Dacă aveți la îndemână ceapă, cățel de usturoi, orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. 71 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este excelent. Încercați Rețetă de folie de fasole Pinto, Quinoa și orez sălbatic, Crock Pot fasole roșie și orez, și Ottolenghi. Trebuie să spun mai mult pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un bol mare de amestecare combinați orezul, quinoa, ceapa gătită și uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Adăugați restul ingredientelor, gustul și reglați condimentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3
Se servește la temperatura camerei.Face un platou mare.Rețetă De Imprimare