Rețetă De Morcovi De Primăvară Cu Mentă Și Quinoa

Rețetă De Morcovi De Primăvară Cu Mentă Și Quinoa
Rețeta de morcovi de primăvară cu mentă și Quinoa este o fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 2 porții cu 463 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de șalotă, sare, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Foarte posibil ..." cel mai mic fel de mâncare de morcovi din lume!!!"Morcovi de primăvară cu mentă și Quinoa, Pulpă prăjită de miel cu morcovi și Rețetă de sos de miere-mentă, și Rețetă De Salată De Quinoa, Roșii Și Mentă.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista