Rețeta de creveți beți este o fără gluten și pescatarian rețetă cu 15 porții. O porție conține 239 calorii, 2G de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați miere, miere, creveți u10 și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rețetă De Pui Beat Din Shanghai, Creveți Beți, și Creveți Beți.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare aruncați creveții și uleiul de măsline și presărați sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți o tigaie sotată la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați creveții și sotati timp de 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4
Transferați într-un castron mare. În aceeași tigaie, combinați mierea, sake-ul și untul. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Sos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se toarnă amestecul peste creveți și se aruncă cu spanacul, sucul de lămâie și se condimentează după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg De Creveți Mari, Decojiți și Devenați, Cu Coada îndepărtată
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.