Rețetă Clasică De Barbecue Pentru Grătar

Rețetă Clasică De Barbecue Pentru Grătar
Reteta reteta clasica de gratar este gata în aproximativ 3 ore și 23 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 4. Pentru $5.26 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 2061 calorii, 107G de proteine, și 160g de grăsime. 98 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de melasă, pastă de roșii, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Încercați Crock pot barbecue, Spareriburi De Grătar Aproape Celebre, și Buretele de grătar ale bunicii pentru rețete similare.

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătar în meniu? Încercați să împerecheați cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Ai putea încerca Zinfandel opac. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Opac Zinfandel
Opac Zinfandel
După îmbătrânire în butoaie de stejar francez timp de 14 luni, Zinfandel opac dezvăluie arome coapte de mure, boysenberry și cireș negru cu accente de condiment și cacao întunecată. Bucurați-vă de întuneric!
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 23 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista