Rețete De Tilapia La Cuptor Cu Ghimbir Și Coriandru De La Kitchn

Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Rețetele de Tilapia coapte cu ghimbir și coriandru de la Kitchn ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 287 calorii. Pentru $ 4.89 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Dacă aveți la îndemână ulei de susan, sare și piper kosher, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. 377 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este super. Rețete similare includ Tilapia la cuptor cu ghimbir și coriandru, Cina în seara asta: Tilapia la cuptor cu ghimbir și coriandru, și Rețete De Pui Master Cleanse De La Kitchn.
Instrucțiuni
Se toarnă sosul peste pește, frecându-l puțin.
Coaceți timp de 8 până la 10 minute sau până când peștele fulgi ușor și este gătit. Va fi foarte umed și chiar puțin gelatinos, totuși.
Se servește imediat peste orez brun sau orzo, garnisit cu scallions suplimentare și coriandru.Această rețetă a fost publicată inițial pe 14 iunie 2007.