Reuben Fritters

Reuben Fritters
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Reuben blinele. Această rețetă servește 160 și costă 78 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 298 calorii. Dacă aveți oțet de orez, pesmet panko, hrean și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Reuben Fritters, blinele de năut | cum se fac blinele de năut / Chana vadas, și blinele de spanac | cum se fac blinele de spanac / Palak pakoras pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: un termometru de prăjit
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
3
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
4
Așezați pieptul într-o tigaie mare cu condimentul de decapare și suficientă apă pentru a umple tigaia la jumătate. Acoperiți și gătiți timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se lasă să se răcească parțial, apoi se dă la frigider pentru a se răci complet (cel puțin 3 ore în total dacă tăiați pieptul în bucăți sau peste noapte dacă îl răciți întreg).
6
Tăiați pieptul și piureul într-un robot de bucătărie până se formează o pastă (unele bucăți sunt bine).
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Adăugați varza, crema de brânză și brânza elvețiană și amestecați bine. Forma amestecul în sfere mici dimensiunea de mingi de golf; retrase din circuitul agricol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
8
Într-o cratiță mare cu fund greu, turnați suficient ulei vegetal pentru a umple tigaia aproximativ o treime din drum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Se încălzește la foc mediu până când un termometru de prăjit introdus în ulei atinge 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
10
În trei recipiente separate puneți făina, Zara și pesmetul panko amestecat cu pătrunjel proaspăt. Luați o sferă și înveliți în făină, dragați în zară și apoi înveliți în pesmet. Repetați cu sferele rămase. Prăjiți în loturi-asigurându-vă că toate clătitele sunt scufundate-până se rumenesc, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Mafaldi Fresh Dacă Este PosibilMafaldi Fresh Dacă Este Posibil
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
11
Serviți clătitele cu sosul de hrean cu muștar de miere cu cereale integrale pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Miere De MuștarMiere De Muștar
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
12
Amestecați împreună maioneza, mierea, muștarul Dijon, hreanul, muștarul din cereale integrale, oțetul de orez, muștarul uscat și usturoiul granulat într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar De Cereale IntegraleMustar De Cereale Integrale
Murături CușerMurături Cușer
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Pudră De MuștarPudră De Muștar
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 25 m.
Porții160
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista