Restaurant Celebru Queso Dip
Reteta celebru restaurant Queso Dip poate fi făcută în aproximativ 50 de minute. Pentru 90 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 30. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 are 282 calorii, 14g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Super Bowl. Un amestec de brânză americană, țelină, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Celebrul CALZONE de la restaurantul Chez Panisse, Queso Blanco Dip (Dip de brânză albă), a doua și ultima încercare, și Aproape Celebru Spanac-Anghinare Dip.
Instrucțiuni
Se amestecă brânza și 3 căni de apă într-un cazan dublu peste apă care fierbe ușor; se amestecă ocazional până când brânza s-a topit și amestecul este neted.
Între timp, combinați 1/4 cană de apă, ceapă, țelină, piper verde și jalapeno într-o cratiță medie; aduceți la foc mic la foc mediu.
Bateți legumele în brânză, apoi turnați amestecul într-o oală mare; se pune la foc mediu și se fierbe timp de 5 minute.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și spumant rosul. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ruinart Brut rosul. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
![Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)]()
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
* A existat o schimbare de ambalaj pe acest vin. Este posibil ca eticheta din imagine să nu fie eticheta primită.* Vinul are o culoare strălucitoare de petale de trandafir galben-portocaliu, cu un mousse foarte fin, abundent și susținut. Nasul este caracterizat de fructe de padure rosii mici, in principal coacaze. La gust vinul este viguros și bine echilibrat. Un vin fin, proaspăt, fructat, cu taninuri bine integrate și un indiciu de condiment pe finisajul lung.Ruinart Ros este produs dintr-un amestec de 55% Pinot Noir și 45% Chardonnay din cele mai bune recolte recente. Toate fructele provin din podgoriile premiers crus. Strugurii din podgoriile estate din Sillery și Brimont (casa ancestrală a familiei Ruinart) li se alătură struguri atent selectați din alte podgorii premiers crus din C-Blancs și Montagne de Reims. Strugurii pentru Ruinart sunt selectați coș cu Coș la sursă și se folosesc doar cele mai bune prime Crus.