Regios o Bollitos de Carne (rulouri de porc și carne de vită în stil columbian)
Regios o Bollitos de Carne (rulouri de porc și carne de vită în stil columbian) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 301 calorii, 12g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 80 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, carne de vită, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne de vită pudră în stil columbian (Carne en Polvo), Arepa con Carne Asada (Arepa cu carne de vită la grătar în stil columbian), și Posta Negra (Carne De Vită Neagră În Stil Columbian).
Instrucțiuni
Condimentează carnea cu, chimen, sare și piper.
Întindeți un strat subțire de hogao în centrul fiecărei felii de porc. Se acoperă cu o felie de carne de vită.
Rulați strâns și legați cu sfoară de bucătărie. Puneți un coș cu aburi într-o oală medie umplută cu ciorba de vită. Aranjați rulourile de vită în abur. Aduceți stocul la fierbere la foc mediu-mare, acoperiți și aburiți aproximativ 40 minutes.In un castron mic combina ingredientele aluat, cu excepția uleiului.
Mix well.In o tigaie mare, ulei vegetal de căldură la 375 de grade F. Dip fierte role de carne de vită în batterand imediat loc în ulei fierbinte.Gatiti pana devin aurii si degresati orice bucati libere de aluat din ulei.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Așezați pe un platou mare, condimentați cu sare și piper.