Pan-Fried Flounder

Pan-Fried Flounder
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cambulă prăjită. O porție conține 284 calorii, 22g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,07 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 8 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână făină, sare și piper, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Icre De Cambulă Prăjite Cu Unt, Cambulă prăjită cu cartofi în pătrunjel, și Pan-Fried cambulă cu Poblano-porumb savura pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați fileurile în apă rece și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2
Se presară cu sare și piper. Fileuri de dragare în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
3
Puneți uleiul și 2 linguri de unt în tigaie plată, cu fundul greu și încălziți-l pe mediu-înalt până se topește untul. Păstrând căldura la mediu-mare, gătiți peștele pe 1 parte aproximativ 3 minute (mai mult sau mai puțin, în funcție de dimensiunea fileurilor), până se rumenesc profund și crocant. Întoarceți peștele și gătiți pe a doua parte, aproximativ 3 minute. Întoarceți peștele o singură dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Scoateți peștele în platoul de servire. Opriți căldura. În tigaie fierbinte, amestecati in restul de 1 lingura de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Adăugați suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
6
Se toarnă capere, lichide și toate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
7
Măturică.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
8
Se toarnă sosul subțire peste fileurile de pește. serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Revista