Red Snapper Hash este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 400 de calorii, 32g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână file de snapper, sare grosieră, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, Ceapă Roșie Murată, și Curry roșu thailandez cu legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Adăugați pește în tigaie într-un singur strat uniform. Reduceți căldura la foc mic. Gatiti pana cand pestele incepe sa devina opac, aproximativ 1 minut. Întoarceți cu grijă fileurile și continuați să gătiți încă 1 minut; se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.