Recoltați Supa De Dovleac
Recolta supa de dovleac necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară servește 4 și costă $2.44 pe portie. Acest fel principal are 418 calorii, 13g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 44 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de smântână, dovleac de zahăr, salvie măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este remarcabil. Supă De Dovleac Condimentată, Recoltați Fursecuri Cu Dovleac, și Recoltați Brownies De Dovleac sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C).
Tăiați dovleceii în jumătate și scoateți semințele. Pulverizați o foaie de prăjituri cu spray de gătit antiaderent.
Așezați dovleceii, cu carnea în jos pe foaia de prăjituri și prăjiți până se înmoaie la atingere, aproximativ 45 de minute.
Scoateți dovlecii din cuptor și lăsați să se răcească. Odată ce dovlecii sunt răciți, răzuiți carnea din piei într-un robot de bucătărie. Aruncați piei.
Adăugați bulion de pui în dovleac și piure.
Se toarnă supa într-o cratiță mare și se aduce la foc mic la foc mediu. Se amestecă smântână, nucșoară, salvie și sare.
Se amestecă bine și se ia de pe foc.
Se servește garnisit cu o păpușă de smântână