Recoltați cotlete de porc
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate și 30 de rețete întregi în cutia de rețete, Harvest Pork Chops ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 2,25 USD per porție , primești un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29 g de proteine , 13 g de grăsimi și un total de 246 de calorii . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Mergeți la magazin și luați cimbru, sare, boia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 48% , care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cotlete de porc la cuptor cu usturoi + COTLELE DE PORC GRATUITE , Mușchiă de porc umplută Harvest și Tocană de porc Harvest Butternut & Pork .
Instrucțiuni
Combinați sare, piper, boia de ardei, salvie și cimbru; presara ambele parti de cotlete de porc.
Într-o tigaie se rumenesc cotletele în ulei 1-2 minute pe fiecare parte.
Așezați fiecare cotlet în centrul unei bucăți mari de folie de aluminiu rezistentă (aproximativ 12 in. x 9 in.). Acoperiți cu felii de ceapă. Sigilați bine folia; puneți pungi pe o tavă de copt.
Coaceți la 450° timp de 25 de minute sau până când carnea nu mai este roz. Deschideți folia cu grijă pentru a permite aburului să iasă.