Recoltați cotlete de porc

Recoltați cotlete de porc
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate și 30 de rețete întregi în cutia de rețete, Harvest Pork Chops ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 2,25 USD per porție , primești un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29 g de proteine , 13 g de grăsimi și un total de 246 de calorii . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Mergeți la magazin și luați cimbru, sare, boia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 48% , care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cotlete de porc la cuptor cu usturoi + COTLELE DE PORC GRATUITE , Mușchiă de porc umplută Harvest și Tocană de porc Harvest Butternut & Pork .

Instrucțiuni

1
Combinați sare, piper, boia de ardei, salvie și cimbru; presara ambele parti de cotlete de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Într-o tigaie se rumenesc cotletele în ulei 1-2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Așezați fiecare cotlet în centrul unei bucăți mari de folie de aluminiu rezistentă (aproximativ 12 in. x 9 in.). Acoperiți cu felii de ceapă. Sigilați bine folia; puneți pungi pe o tavă de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Coaceți la 450° timp de 25 de minute sau până când carnea nu mai este roz. Deschideți folia cu grijă pentru a permite aburului să iasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista