Rață, porc-stil: Anatran în Porchetta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 74G de grăsime, și un total de 927 calorii. Pentru $ 3.74 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pesmet, ceapă, rață pekin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Pui În Stil Porchetta, Carne de porc în stilul Porchetta, și Carne De Porc În Stil Porchetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați vițelul, ficatul de rață, pancetta tocată, pesmetul, usturoiul, rozmarinul și cimbrul, condimentați cu sare și piper și amestecați bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Ficat De Rață
2 Cepe Roșii Tăiate
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Condimentați rața în interior și în exterior cu sare și piper și umpleți cavitatea cu amestecul, înfășurați rața cu pancetta feliată și legați rața cu sfoară de măcelar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cepe Roșii Tăiate
Rață întreagă
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
4
Într-un cuptor olandez, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare, adăugați ceapa, morcovul și țelina și gătiți până se înmoaie și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
5
Adăugați rața și căutați pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
6
Puneți rața în cuptor, gătiți timp de 10 minute, apoi acoperiți cu vinul alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Gătiti la cuptor până când rața este sfârâită și umplutura este complet gătită, aproximativ 1 oră.