Rață Peking

Rață Peking
Peking Duck ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 2017 calorii, 54g de proteine, și 180g de grăsime. Pentru $ 4.37 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară măcinată, miere, rață și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Rață Peking, Rață Peking, și Rață Peking.

Instrucțiuni

1
Clătiți rața în interior și în exterior și uscați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
2
Tăiați coada și aruncați. Într-un castron mic, amestecați scorțișoara, ghimbirul, nucșoara, piperul alb și cuișoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Hârtie De OrezHârtie De Orez
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Presărați o linguriță de amestec în cavitatea raței. Se amestecă o lingură de sos de soia în amestecul de condimente rămas și se freacă uniform pe toată exteriorul păsării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Rață întreagăRață întreagă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Tăiați una dintre ceapa verde în jumătate și introduceți-o în interiorul cavității. Acoperiți și refrigerați pasărea timp de cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
5
Așezați pieptul de rață cu fața în sus pe un raft într-un wok sau oală suficient de mare și aburiți timp de o oră adăugând puțină apă, dacă este necesar, pe măsură ce se evaporă. Ridicați rața cu două linguri mari și scurgeți sucurile și ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
6
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Așezați pieptul de rață cu fața în sus într-o tigaie și înțepați pielea peste tot folosind o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
8
Prăjiți 30 de minute în cuptorul preîncălzit. În timp ce rața se prăjește, amestecați restul de 2 linguri de sos de soia și miere. După 30 de minute, periați amestecul de miere pe rață și readuceți-l la cuptor. Rotiți căldura până la 500 de grade F (260 de grade C). Prăjiți timp de 5 minute sau până când pielea este bogat rumenită. Nu lăsați pielea să se încarce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Pregătiți sosul de rață amestecând gemul de prune cu zahărul, oțetul și chutney-ul într-un castron mic de servire. Tăiați ceapa verde rămasă și puneți-le într-un castron separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Așezați rața întreagă pe un platou de servire și garnisiți cu felii de portocale și pătrunjel proaspăt. Folosiți sos de prune și ceapă pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mafaldi Fresh Dacă Este PosibilMafaldi Fresh Dacă Este Posibil
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Rață întreagăRață întreagă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Indaba Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Indaba Chenin Blanc
Indaba Chenin Blanc
Nuanțe aromate de kiwi și pepene galben pe nas. O mulțime de arome delicioase de pepene tropical și citrice. Greumid-palate cu un finisaj lung, care are o notă de condiment.Asociați cu: mozzarella proaspătă, creveți la grătar, paste ușoare, snapper roșu, găluște, satay de pui sau salată verde mixtă.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista