Rață Peking
Peking Duck ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 2017 calorii, 54g de proteine, și 180g de grăsime. Pentru $ 4.37 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară măcinată, miere, rață și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Rață Peking, Rață Peking, și Rață Peking.
Instrucțiuni
Clătiți rața în interior și în exterior și uscați-o.
Tăiați coada și aruncați. Într-un castron mic, amestecați scorțișoara, ghimbirul, nucșoara, piperul alb și cuișoarele.
Presărați o linguriță de amestec în cavitatea raței. Se amestecă o lingură de sos de soia în amestecul de condimente rămas și se freacă uniform pe toată exteriorul păsării.
Tăiați una dintre ceapa verde în jumătate și introduceți-o în interiorul cavității. Acoperiți și refrigerați pasărea timp de cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Așezați pieptul de rață cu fața în sus pe un raft într-un wok sau oală suficient de mare și aburiți timp de o oră adăugând puțină apă, dacă este necesar, pe măsură ce se evaporă. Ridicați rața cu două linguri mari și scurgeți sucurile și ceapa verde.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Așezați pieptul de rață cu fața în sus într-o tigaie și înțepați pielea peste tot folosind o furculiță.
Prăjiți 30 de minute în cuptorul preîncălzit. În timp ce rața se prăjește, amestecați restul de 2 linguri de sos de soia și miere. După 30 de minute, periați amestecul de miere pe rață și readuceți-l la cuptor. Rotiți căldura până la 500 de grade F (260 de grade C). Prăjiți timp de 5 minute sau până când pielea este bogat rumenită. Nu lăsați pielea să se încarce.
Pregătiți sosul de rață amestecând gemul de prune cu zahărul, oțetul și chutney-ul într-un castron mic de servire. Tăiați ceapa verde rămasă și puneți-le într-un castron separat.
Așezați rața întreagă pe un platou de servire și garnisiți cu felii de portocale și pătrunjel proaspăt. Folosiți sos de prune și ceapă pentru scufundare.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Indaba Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Indaba Chenin Blanc]()
Indaba Chenin Blanc
Nuanțe aromate de kiwi și pepene galben pe nas. O mulțime de arome delicioase de pepene tropical și citrice. Greumid-palate cu un finisaj lung, care are o notă de condiment.Asociați cu: mozzarella proaspătă, creveți la grătar, paste ușoare, snapper roșu, găluște, satay de pui sau salată verde mixtă.