Rață cu miere cu linte balsamică

Rață cu miere cu linte balsamică
Rața cu miere cu linte balsamică este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 78g de proteine, 224g de grăsime, și un total de 2566 calorii. Pentru $5.35 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de linte verde minion, rațe, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Fripturi Cu Balsamic, Tandoori Rață Și Linte, și Rață cu linte și salvie fierte lent.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti rața, combinați primele 5 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
2
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul de la rațe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RațăRață
3
Tăiați vârfurile aripilor. Clătiți rațele cu apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Frecați amestecul de plante sub pielea slăbită; frecați peste sân și betisoare. Acoperiți și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
RațăRață
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Combinați mierea, 1 lingură herbes de Provence și 2 linguri oțet; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
6
Scorați pielea de rață de mai multe ori cu un cuțit de paring (nu tăiați în carne).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
7
Așezați rațele într-o tigaie, cu pieptul în sus. Acoperiți bine tigaia cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RațăRață
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Coaceți la 325 timp de 1 1/2 ore. Îndepărtați cu grijă rațele din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RațăRață
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Scurgeți și aruncați picăturile din tigaie. Așezați cu grijă rațele în tigaie, cu pieptul în jos. Acoperiți și coaceți la 325 timp de 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RațăRață
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Îndepărtați cu grijă rațele din tigaie și aruncați picăturile. Răciți ușor rațele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RațăRață
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Îndepărtați și aruncați pielea. Așezați cu grijă rațele în tigaie, cu pieptul în sus. Ungeți cu amestec de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RațăRață
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Coaceți, neacoperit, la 325 timp de 30 de minute, ungând la fiecare 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Lăsați să stea 10 minute. Rezervați tobe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
14
Scoateți carnea rămasă din oase; aruncați oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
15
Pentru a pregăti linte, împăturiți jumătățile de șalotă cu cuișoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
16
Combinați jumătățile de șalotă, apa, lintea și 2 căței de usturoi într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când lintea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
LinteLinte
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
17
Se ia de pe foc; se lasă să stea 10 minute.
18
Scurgeți și aruncați jumătățile de șalotă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
19
Aduceți 1 cană de oțet la fiert într-o cratiță mică. Gatiti pana se reduce la 1/4 cana (aproximativ 10 minute). Se amestecă muștarul și 1/4 linguriță sare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
20
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
21
Adăugați șalotă tocată, morcov, 2 lingurițe de cimbru și 1/4 linguriță de piper; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
22
Adăugați amestecul de șalotă și amestecul de muștar la linte; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
23
Așezați linte pe un platou. Aranjați tobe în jurul lintei; linte de top cu carne trasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
LinteLinte
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
24
Garnisiți cu crenguță de cimbru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista