Rață cu miere cu linte balsamică

Rață cu miere cu linte balsamică
Rața cu miere cu linte balsamică este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 78g de proteine, 224g de grăsime, și un total de 2566 calorii. Pentru $5.35 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de linte verde minion, rațe, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Fripturi Cu Balsamic, Tandoori Rață Și Linte, și Rață cu linte și salvie fierte lent.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti rața, combinați primele 5 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
2
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul de la rațe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RațăRață
3
Tăiați vârfurile aripilor. Clătiți rațele cu apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Frecați amestecul de plante sub pielea slăbită; frecați peste sân și betisoare. Acoperiți și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
RațăRață
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Combinați mierea, 1 lingură herbes de Provence și 2 linguri oțet; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
6
Scorați pielea de rață de mai multe ori cu un cuțit de paring (nu tăiați în carne).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Așezați rațele într-o tigaie, cu pieptul în sus. Acoperiți bine tigaia cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RațăRață
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Coaceți la 325 timp de 1 1/2 ore. Îndepărtați cu grijă rațele din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RațăRață
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Scurgeți și aruncați picăturile din tigaie. Așezați cu grijă rațele în tigaie, cu pieptul în jos. Acoperiți și coaceți la 325 timp de 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RațăRață
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Îndepărtați cu grijă rațele din tigaie și aruncați picăturile. Răciți ușor rațele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RațăRață
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Îndepărtați și aruncați pielea. Așezați cu grijă rațele în tigaie, cu pieptul în sus. Ungeți cu amestec de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RațăRață
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Coaceți, neacoperit, la 325 timp de 30 de minute, ungând la fiecare 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
13
Lăsați să stea 10 minute. Rezervați tobe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
14
Scoateți carnea rămasă din oase; aruncați oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
15
Pentru a pregăti linte, împăturiți jumătățile de șalotă cu cuișoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
16
Combinați jumătățile de șalotă, apa, lintea și 2 căței de usturoi într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când lintea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
LinteLinte
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
17
Se ia de pe foc; se lasă să stea 10 minute.
18
Scurgeți și aruncați jumătățile de șalotă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
19
Aduceți 1 cană de oțet la fiert într-o cratiță mică. Gatiti pana se reduce la 1/4 cana (aproximativ 10 minute). Se amestecă muștarul și 1/4 linguriță sare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
20
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
21
Adăugați șalotă tocată, morcov, 2 lingurițe de cimbru și 1/4 linguriță de piper; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
22
Adăugați amestecul de șalotă și amestecul de muștar la linte; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
23
Așezați linte pe un platou. Aranjați tobe în jurul lintei; linte de top cu carne trasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
LinteLinte
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
24
Garnisiți cu crenguță de cimbru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista