Rața cu miere cu linte balsamică este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 78g de proteine, 224g de grăsime, și un total de 2566 calorii. Pentru $5.35 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de linte verde minion, rațe, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Fripturi Cu Balsamic, Tandoori Rață Și Linte, și Rață cu linte și salvie fierte lent.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti rața, combinați primele 5 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
2
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul de la rațe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață
3
Tăiați vârfurile aripilor. Clătiți rațele cu apă rece; se usucă. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Frecați amestecul de plante sub pielea slăbită; frecați peste sân și betisoare. Acoperiți și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Rață
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Combinați mierea, 1 lingură herbes de Provence și 2 linguri oțet; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
6
Scorați pielea de rață de mai multe ori cu un cuțit de paring (nu tăiați în carne).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Așezați rațele într-o tigaie, cu pieptul în sus. Acoperiți bine tigaia cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
8
Coaceți la 325 timp de 1 1/2 ore. Îndepărtați cu grijă rațele din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Scurgeți și aruncați picăturile din tigaie. Așezați cu grijă rațele în tigaie, cu pieptul în jos. Acoperiți și coaceți la 325 timp de 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Îndepărtați cu grijă rațele din tigaie și aruncați picăturile. Răciți ușor rațele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Îndepărtați și aruncați pielea. Așezați cu grijă rațele în tigaie, cu pieptul în sus. Ungeți cu amestec de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Coaceți, neacoperit, la 325 timp de 30 de minute, ungând la fiecare 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
13
Lăsați să stea 10 minute. Rezervați tobe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
14
Scoateți carnea rămasă din oase; aruncați oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
15
Pentru a pregăti linte, împăturiți jumătățile de șalotă cu cuișoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
16
Combinați jumătățile de șalotă, apa, lintea și 2 căței de usturoi într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când lintea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Linte
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
17
Se ia de pe foc; se lasă să stea 10 minute.
18
Scurgeți și aruncați jumătățile de șalotă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
19
Aduceți 1 cană de oțet la fiert într-o cratiță mică. Gatiti pana se reduce la 1/4 cana (aproximativ 10 minute). Se amestecă muștarul și 1/4 linguriță sare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
20
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
21
Adăugați șalotă tocată, morcov, 2 lingurițe de cimbru și 1/4 linguriță de piper; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
22
Adăugați amestecul de șalotă și amestecul de muștar la linte; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
23
Așezați linte pe un platou. Aranjați tobe în jurul lintei; linte de top cu carne trasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Linte
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch