Rață chinezească crocantă cu piersici

Rață chinezească crocantă cu piersici
Rața chinezească crocantă cu piersici ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 5 porții cu 444 calorii, 9g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 72 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 5 minute. Un amestec de rață, orez de iasomie și ceapă de primăvară, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Rață Tareko (rață crocantă prăjită marinată în condimente Nepaleze), Piept De Rață Cu Piersici Și Tarhon, și Peach & Ginger glazurate piept de rață Satay cu piersici la gratar.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 140C / 120C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Înțepați pielea de rață peste tot cu o furculiță, nu mergeți prea adânc sau veți străpunge carnea și veți pierde toate sucurile în timpul gătitului. Împingeți întreaga piersică în sus în cavitatea rațelor, introduceți cu grijă orice exces de grăsime și legați picioarele împreună cu sfoară. Folosind un pistil și mortar, măcinați împreună cinci condimente chinezești, piper Sichuan și sare de mare. Frecați toată rața și așezați-vă, cu pieptul în jos, pe un suport într-o formă de prăjire. Prăjiți timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Rață întreagăRață întreagă
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
3
Între timp, puneți piersicile, tăiate în sus, într-un vas confortabil pentru cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
4
Se amestecă mierea, oțetul, uleiul de susan, ghimbirul și hoisinul cu 3 linguri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Sos HoisinSos Hoisin
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
5
Se toarnă peste piersici, apoi se împrăștie peste semințele de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
6
Ridicați rața din cuptor și scurgeți orice grăsime din cutie. Întoarceți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz 6 și răsturnați rața, astfel încât să fie acum cu pieptul în sus. Prăjiți încă 30 de minute, cu piersicile pe raftul de dedesubt, până când rața este maro și crocantă și piersicile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Se servește cu orez de iasomie și ceapă de primăvară mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Orez De IasomieOrez De Iasomie
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 5 m.
Porții5
Scor De Sănătate6
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista