Rațe Prosciutto cu Ricotta și smochine uscate
Duck Prosciutto Breadsticks cu Ricottan și smochine uscate ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 296 calorii. Pentru $ 4.54 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pâine rotundă cu aluat, ulei de nucă plus suplimentar, garnitură: tarhon și smochine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Caesar cu ou prăjit cu roșii uscate la soare și grisine de Prosciutto, Prosciutto Breadsticks, și Prosciutto-Wrapped Breadsticks.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Pâine prăjită pe o foaie de copt în mijlocul cuptorului până devine aurie, aproximativ 15 minute.
Înfășurați fiecare pâine cu o felie de prosciutto, lăsând capetele de pâine expuse și păstrați-le, acoperite, la temperatura camerei.
Se amestecă împreună ricotta, tarhonul, smochinele, usturoiul (după gust), uleiul, 2 linguri de lapte, sare și piper. Dacă este prea gros pentru scufundare, amestecați 1 sau 2 linguri de lapte rămas.
Chiar înainte de servire, stropiți ricotta cu ulei suplimentar și serviți cu grisine.
* Grisinele pot fi prăjite (dar nu învelite cu prosciutto) cu 2 zile înainte, răcite complet și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei. * Ricotta dip poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.