Rațe Prosciutto cu Ricotta și smochine uscate

Rațe Prosciutto cu Ricotta și smochine uscate
Duck Prosciutto Breadsticks cu Ricottan și smochine uscate ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 296 calorii. Pentru $ 4.54 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pâine rotundă cu aluat, ulei de nucă plus suplimentar, garnitură: tarhon și smochine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Caesar cu ou prăjit cu roșii uscate la soare și grisine de Prosciutto, Prosciutto Breadsticks, și Prosciutto-Wrapped Breadsticks.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pâine prăjită pe o foaie de copt în mijlocul cuptorului până devine aurie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Înfășurați fiecare pâine cu o felie de prosciutto, lăsând capetele de pâine expuse și păstrați-le, acoperite, la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
4
Se amestecă împreună ricotta, tarhonul, smochinele, usturoiul (după gust), uleiul, 2 linguri de lapte, sare și piper. Dacă este prea gros pentru scufundare, amestecați 1 sau 2 linguri de lapte rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Chiar înainte de servire, stropiți ricotta cu ulei suplimentar și serviți cu grisine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
1
* Grisinele pot fi prăjite (dar nu învelite cu prosciutto) cu 2 zile înainte, răcite complet și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei. * Ricotta dip poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista